Chronisch ZorgNet

Altijd op de hoogte via Hart voor Leren

Chronisch ZorgNet houdt je op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van je specialisatie en de behandeling van patiënten met chronische aandoeningen. Op efficiënte wijze ontvang je een overzicht van de laatste ontwikkelingen en word je ondersteund om deze toe te passen tijdens de behandeling. Om het continu leren en ontwikkelen te ondersteunen ontwikkelde Chronisch ZorgNet exclusief voor deelnemers aan Chronisch ZorgNet het Hart voor Leren programma.

Met het gepersonaliseerde programma Hart voor Leren krijg je continu verbreding en verdieping aangeboden en toegang tot grotendeels gratis scholingsactiviteiten. Elk jaar mag je rekenen op meerdere gratis webinars, trainingen en regionale bijeenkomsten. Daarnaast biedt Chronisch ZorgNet elk jaar een inspirerend congres en verschillende cursussen, waar je als deelnemer van Chronisch ZorgNet met korting aan kan deelnemen.

Via de website, nieuwsbrieven en LinkedIn word je tussentijds op de hoogte gehouden. En komt er een nieuwe richtlijn? Dan kun je rekenen op tijdige bijscholing. Tot slot heb je via je persoonlijke Portfolio op de website van Chronisch ZorgNet toegang tot de Kennisbank, waar je naslagwerk en ondersteuningsmateriaal tot je beschikking hebt.

De verschillende scholingsactiviteiten van Chronisch ZorgNet zijn geaccrediteerd door de landelijke registers. Daarnaast ontvangen fysiotherapeuten jaarlijks 6 punten voor KRF voor hun deelname aan Chronisch ZorgNet, oefentherapeuten ontvangen 4 punten bij ADAP. Ook voor diëtisten is de accreditatie voor deelname aan kennisnetwerk in aanvraag.