Chronisch ZorgNet

Basisscholing

Eén van de kenmerken van Chronisch ZorgNet is gespecialiseerde zorg. Elke Chronisch ZorgNet zorgverlener behaalt daarom minimaal één specialisatie waarmee hij/zij zichtbaar is binnen het netwerk.

Aanmelden met een specialisatie long vanaf 1 september
Vanaf september 2024 kun je je aanmelden met de specialisatie long. De verdiepende e-learning longaandoeningen voor diëtisten gaat dan live vanuit Chronisch ZorgNet. Je kunt je ook met andere basisscholingen long aanmelden en zo je specialisatie zichtbaar maken.

Meer weten over de nieuwe e-learning long voor diëtisten en/of meer weten over goedgekeurde scholingen? Ga naar onze pagina hierover.

Met het live gaan van de eerste specialisatie veranderen ook de opstartvoorwaarden. Deelnemer worden van Chronisch ZorgNet? Meld je direct aan met een specialisatie. Vanaf de start van je deelname ben je met jouw specialisatie zichtbaar op www.digih.nl, de Zorgzoeker en Zorgverwijzer. Patiënten, maar ook verwijzers en andere paramedici, die met je willen samenwerken, vinden je zo eenvoudig terug.

Welke specialisaties kan je behalen in 2024/2025?
Vanaf september kun je de specialisatie long behalen. De specialisatie hart- en vaatziekten gaat in het najaar live. Hiervoor lanceren we een nieuwe e-learning. En begin 2025 is het mogelijk om de specialisatie sarcopenie, osteoporose vallen en breken te behalen. Ook voor deze aandoening lanceren we een e-learning.

Behaal een specialisatie: volg een basisscholing
Om een specialisatie te behalen, volg je een goedgekeurde ‘basisscholing’. Een basisscholing is een inhoudelijke, verdiepende scholing voor extra kennis en vaardigheden over (de behandeling van) een bepaalde aandoening/patiëntengroep. Een basisscholing voldoet aan door experts gestelde kwaliteitseisen. De expertgroep analyseert ook inhoudelijke scholingen van andere scholingsaanbieders met als doel dat je met een van deze scholingen ook een specialisatie kunt behalen, en je zo kan aanmelden bij ons netwerk.

Wat als je je vóór 1 september 2024* hebt aangemeld als deelnemer?
Als je je vóór 1 september 2024 hebt aangemeld bij Chronisch ZorgNet, dan geldt het volgende: als je nieuwe fase start, dan gelden ook een aantal nieuwe scholingsvoorwaarden. Tijdens de eerste fase (fase Rood, van 1 jaar) kun je je eerste specialisatie behalen.

Op de hoogte blijven?
Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je emailadres achter. Dan mailen we je belangrijke updates over de nieuwe ontwikkelingen en livegang van deze en andere scholingen/specialisaties.

Wat is je naam? *
Wat is je emailadres? *
Mogen wij, Chronisch ZorgNet, jou op de hoogte houden van scholingen voor diëtisten die we (gaan) aanbieden en informatie over het netwerk? *
Hoe heb je ons gevonden? *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.