Chronisch ZorgNet

Gratis deelname aan het congres voor diëtisten en ergotherapeuten!

Op 7, 8 en 9 maart is het Chronisch ZorgNet Congres 2023. Niet alleen Chronisch ZorgNet deelnemers, maar ook andere geïnteresseerden kunnen deelnemen aan dit online congres. Voor ergotherapeuten en diëtisten is dat dit jaar zelfs gratis, zodat zij al kennis kunnen maken met Chronisch ZorgNet.

Het congres bestaat uit een breed opgezet programma dat zich richt op beweegzorg, voeding en leefstijlbegeleiding bij patiënten met chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, COPD en osteoporose. Ook is er veel aandacht voor samenwerking tussen zorgprofessionals. Op onze LinkedIn pagina hebben we voorproefjes van de congressessies prijsgegeven. En hier op de website is het volledige programma te vinden.

Ook deelnemen aan het Chronisch ZorgNet Congres 2023? Ga dan vóór 6 maart 2023 naar de webshop om een ticket aan te schaffen.
Ben jij een ergotherapeut of diëtist en wil jij gratis een kijkje nemen bij het congres? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier. Vervolgens ontvang je een code waarmee je gratis een aankoop in de webshop kan doen.