Chronisch ZorgNet

Unieke scholingen voor diëtisten

Verdiep je kennis over chronische aandoeningen, zoals longaandoeningen en hart- en vaatziekten

In mei/juni 2024 introduceren wij twee inhoudelijk aansluitende scholingen (e-learnings) speciaal ontwikkeld voor diëtisten. Deze unieke basisscholingen bieden diepgaande verkenning van (de behandeling van) longaandoeningen en hart- en vaatziekten. Later in het jaar volgen nog meer e-learnings over andere chronische aandoeningen.

Wat kun je verwachten van de scholingen?
Aan de hand van diverse en complexe casuïstiek bieden we je diepgaande kennis. We gaan uitgebreid in op verschillende ziektebeelden. En hoe ga je om met comorbiditeit? Welke invloed heeft medicatie? Hoe werk je optimaal samen met andere paramedici en verwijzers? Wat zijn de laatste wetenschappelijke inzichten, en hoe ga je daarmee om in de praktijk?

Waarom onze scholingen?
Onze scholingen zijn niet alleen uniek, maar ook speciaal ontwikkeld voor diëtisten met de wens tot verdieping in deze onderwerpen, ter ondersteuning van de behandeling van de patiënt met hart- en vaatziekten en longaandoeningen. Ze zijn ontstaan op basis van de vraag vanuit het werkveld en ontwikkeld door experts uit het hele land. Hiermee voorzien we in de behoeften van diëtisten die betrokken zijn bij de zorg voor deze patiëntengroepen. Met deze scholingen blijf je up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Blijf op de hoogte!
Een melding ontvangen zodra er een nieuwe scholing beschikbaar is? Laat dan hier je gegevens achter. Zo kunnen we je nauwgezet op de hoogte houden van alle relevante informatie omtrent de scholingen en ontwikkelingen binnen het netwerk.

Dank voor je interesse in onze scholingen! We kijken ernaar uit samen met jou de diepte in te gaan en de zorg voor jouw patiënten te optimaliseren!

Meer weten over de voordelen voor diëtisten? Kijk dan hier.

Wat is je naam? *
Wat is je emailadres? *
Mogen wij, Chronisch ZorgNet, jou op de hoogte houden van scholingen voor diëtisten die we (gaan) aanbieden en informatie over het netwerk? *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.