Chronisch ZorgNet

Vacature Office Manager - 24/28 uur - Eindhoven

Chronisch ZorgNet is op zoek naar een office manager voor 24/28 uur per week. Wil jij een afwisselende functie in een innovatieve organisatie? En draag jij graag bij aan het verbeteren van de zorg voor mensen met een chronische aandoening? Lees dan zeker verder!

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van eerstelijns zorgverleners (fysio/oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. Chronisch ZorgNet richt zich op het continu verbeteren van de zorg voor deze patiënten, waarbij nauw samengewerkt wordt met beroeps- en patiëntenverenigingen.

Wat ga je doen?
Jij bent een spin in het web en je neemt werk uit handen van het management. Jij ondersteunt het management waar nodig met alle hand- en spandiensten. Ook draag jij zorg voor de financiële administratie en ondersteun je bij de uitvoering van HR processen. En jij bent verantwoordelijk voor het facilitair management en zorgt voor een fijne werkplek voor iedereen op kantoor. Verder ben jij degene waarop we kunnen bouwen als het gaat om de organisatie van vergaderingen, events en agendabeheer. Dit deel van de functie kan je beschrijven als de rol van een Office Manager.

Daarnaast bouw jij aan een goed functionerend ondersteuningsteam door het optimaliseren van processen en het functioneel leiding geven aan backoffice medewerkers. De backoffice is het eerste aanspreekpunt voor al onze deelnemers (de zorgverleners) en zorgt ervoor dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Omdat de backoffice in contact is met het ‘werkveld’ hoor jij wat er speelt, wat belangrijk is én zodoende signaleer jij de trends, die je vervolgens deelt met het team. Samen met de backoffice beheer en verwerk je gegevens in onze digitale systemen en je houdt alles up-to-date.

Wie ben jij?
Jij bent servicegericht en hebt een flexibele houding. Voor jouw functie is het belangrijk dat je met een kritische en constructieve blik naar processen kijkt en je brengt graag procesverbeteringen aan. Je maakt je nieuwe digitale systemen makkelijk eigen. Meedenken en snel schakelen is jou niet vreemd. Jij hebt iets al opgepakt, voordat erom gevraagd wordt!

Verder vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 2 jaar werkervaring;

  • Achtergrond in / ervaring met HR is een pré;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod
Het innovatieve karakter van Chronisch ZorgNet biedt ruimte voor eigen inbreng. Je werkt in een klein, hecht team van betrokken collega’s. Een open manier van communiceren en een goede werksfeer zijn kenmerkend voor onze groep.

  • Een afwisselende en veelzijdige functie;

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;

  • Een salaris van € 3000-3800,-. Op basis van een 36-urige werkweek.

Alle overige arbeidsvoorwaarden hebben wij marktconform ingericht.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatie via dit contactformulier. Vragen? Bel dan gerust naar Steffie Spruijt (040 304 16 28, bereikbaar maandag t/m donderdag tussen 8 en 17 uur).

Het proces
We ontvangen je sollicitatie vóór 1 oktober 2023. We nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op. Op deze manier streven we er naar de procedure zo snel mogelijk af te ronden.