Chronisch ZorgNet

Vacature Backoffice Medewerker - 24/28 uur - Eindhoven

Chronisch ZorgNet is op zoek naar een backoffice medewerker voor 24/28 uur per week. Wil jij een afwisselende functie in een innovatieve organisatie? En draag jij graag bij aan het verbeteren van de zorg voor mensen met een chronische aandoening? Lees dan zeker verder!

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van eerstelijns zorgverleners (fysio/oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. Chronisch ZorgNet richt zich op het continu verbeteren van de zorg voor deze patiënten, waarbij nauw samengewerkt wordt met beroeps- en patiëntenverenigingen.

Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor al onze deelnemers (de zorgverleners) en gaat ervoor zorgen dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Omdat jij in contact bent met het ‘werkveld’ hoor jij wat er speelt, wat belangrijk is én zodoende signaleer jij de trends, die je vervolgens deelt met het team. Je beheert en verwerkt gegevens in onze digitale systemen en je houdt alles up-to-date.

Daarnaast ben jij een spin in het web en neem je werk uit handen van het management. Jij ondersteunt het management waar nodig met alle hand- en spandiensten. Ook draag jij zorg voor de financiële administratie en ondersteun je bij de uitvoering van HR processen. En jij bent verantwoordelijk voor het facilitair management en zorgt voor een fijne werkplek voor iedereen op kantoor. Verder ben jij degene waarop we kunnen bouwen als het gaat om de organisatie van vergaderingen, events en agendabeheer. Dit deel van de functie kan je beschrijven als de rol van een Office Manager.

Wie ben jij?
Jij bent servicegericht en hebt een flexibele houding. Voor jouw functie is het belangrijk dat je je nieuwe digitale systemen makkelijk eigen maakt en handig bent met diverse computerprogramma’s. Daarnaast kijk je met kritische en constructieve blik naar processen en breng jij graag procesverbeteringen aan. Meedenken en snel schakelen is jou niet vreemd. Jij hebt iets al opgepakt, voordat erom gevraagd wordt!

Verder vragen wij:

  • MBO-4/HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 2 jaar werkervaring;

  • Achtergrond/ervaring met financiële administratie is een pré;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod
Het innovatieve karakter van Chronisch ZorgNet biedt ruimte voor eigen inbreng. Je werkt in een klein, hecht team van betrokken collega’s. Een open manier van communiceren en een goede werksfeer zijn kenmerkend voor onze groep.

  • Een afwisselende en veelzijdige functie;

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;

  • Een salaris van € 2500-3500,-. Op basis van een 36-urige werkweek.

Alle overige arbeidsvoorwaarden hebben wij marktconform ingericht.

Interesse?
Wil jij ons team versterken of wil je meer weten over deze functie en je kansen bij Chronisch ZorgNet? Neem dan contact op met Yvonne Spierings-Peeters (06 - 18568780, bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag tussen 9 en 17 uur)

Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 31 mei 2023 via de sollicitatiepagina.