Chronisch ZorgNet

Inloggen op het Chronisch ZorgNet platform

Was jij al deelnemer voor 26 november 2022?
Als jij al deelnam aan Chronisch ZorgNet voor 26 november 2022, dan is het noodzakelijk dat je voor het vernieuwde Portfolio een nieuw wachtwoord instelt. Zo kom je aan dat nieuwe wachtwoord:

Maak een nieuw wachtwoord aan door op deze link te klikken. Het nieuwe wachtwoord moet uit 12 tekens, incl. minimaal één hoofdletter, cijfer én speciaal teken bestaan.

  1. Vervolgens stel je de twee-factor authenticatie opnieuw in. Het stappenplan hiervoor verschijnt automatisch als je voor de eerste keer probeert in te loggen. Wil je weten hoe dit eruit ziet? Bekijk het hier.

  2. De twee-factor authenticatie die je had voor de oude website, verwijder je uit je telefoon.

  3. Nadat je het wachtwoord en de twee-factor authenticatie hebt ingesteld, log je in zoals je gewend was.

Ervaar je problemen met het inloggen?
Indien je inlogproblemen ervaart, helpen onderstaande 3 handleiding je op weg:

Wachtwoord-vergeten link niet ontvangen?
Mocht je geen instructies ontvangen om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen, check even je spam of reclame. Soms belandt de mail onverhoopt in die inbox.

Staat de oplossing voor jouw inlogprobleem niet in de hierboven genoemde handleidingen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@chronischzorgnet.nl of bel 040-3041620 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur). Ons team helpt je zo snel mogelijk op weg!