Chronisch ZorgNet

Suzan Kuijsten

Suzan Kuijsten is een van de meest gerenommeerde stress-sociologen in Nederland, en staat bekend om haar diepgaande kennis van stressmanagement op de werkvloer.

Suzan is een veelgevraagde spreekster, geeft inspirerende stressmasterclasses in binnen- en buitenland. En wordt alom geprezen om haar vernieuwende kijk op stress.

Suzan is directeur van The School of Stress - het opleidingsinstituut waar ze zich inzetten voor de allerleukste stressmanagement trainingen. En tevens evenementen organiseren als: de week vóór de stress, het Stresstival en het NK Stress. Voorheen zat Suzan in het bestuur van the International Stress Management Organization (ISMA) met als opdracht het imagoprobleem van stress aan te pakken.

Suzan is daarnaast bestsellerauteur van het boek Gek op Stress – maar niet altijd, en is regelmatig in de media te vinden van BNR, NPO Radio en NRC tot het Jeugdjournaal en Editie NL.

Stress is haar passie. Ze is nooit uitgeleerd en nooit ‘uit-verwonderd’ over de sublieme oplossingen van ons stress-systeem om alle uitdagingen en bedreigingen in het leven aan te kunnen. Deze veelzijdige stress-sociologe geeft je een andere kijk op stress.  

Bekijk hier een impressie van haar werk