Chronisch ZorgNet

Gratis webinar: nieuwe ontwikkelingen in de aanpak van overgewicht

Op 23 mei organiseert Chronisch ZorgNet het gratis webinar: ‘Nieuwe ontwikkelingen in de aanpak van overgewicht’ gegeven door Prof. dr. Liesbeth van Rossum. Tijdens dit webinar zal Liesbeth van Rossum vertellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de behandeling van overgewicht en obesitas. Bovendien kun jij via de chat al jouw vragen insturen. Dit webinar is gratis toegankelijk voor diëtisten en zal plaatsvinden van 20.00 tot 21.00 uur.
Ben jij in dit onderwerp geïnteresseerd en zou jij graag het webinar willen volgen? Meld je dan aan via deze link.
Na aanmelding ontvang je een paar dagen voorafgaand aan het webinar een mail met een link waarmee je kunt inloggen.

Goed om te weten: voor het webinar is accreditatie aangevraagd bij ADAP. Deze punten ontvang je wanneer je live meekijkt met het webinar.

Wil je vaker gratis een webinar volgen? Lees dan verder.

Ben jij al bekend met Chronisch ZorgNet?

Stichting Chronisch ZorgNet is een landelijk multidisciplinair netwerk van eerstelijns zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met chronische aandoeningen, zoals COPD, hart- en vaatziekten en post-COVID.

Chronisch ZorgNet ondersteunt interdisciplinaire samenwerking tussen o.a. fysio/oefentherapeuten en diëtisten, biedt gratis webinars en trainingen aan, zodat je als zorgverlener beschikt over up-to-date kennis over de behandeling van diverse chronische aandoeningen en zorgt ervoor dat jij als zorgverlener zichtbaar en vindbaar bent voor zowel verwijzers als patiënten. Jij als diëtist kan dus nu ook deelnemen aan Chronisch ZorgNet!

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd geworden naar alle voordelen die deelname aan Chronisch ZorgNet met zich meebrengt? Klik dan hier. Aanmelden als deelnemer bij Chronisch ZorgNet? Dat kan als diëtist dit jaar voor slechts 25 euro. Zo kun je zelf de voordelen van deelname ondervinden.