Chronisch ZorgNet

Evaluatieformulier Opfristraining Osteoporose, Vallen en Breken: overzicht en update

Je hebt de 'Opfriscursus Osteoporose, Vallen en Breken' bijna afgerond. Graag ontvangen we van jou feedback op deze training. We zouden het heel fijn vinden als je onderstaand evaluatieformulier wilt invullen. Hiermee kunnen we onze training continu blijven verbeteren. Na het invullen van het evaluatieformulier kun je jouw antwoorden versturen middels de blauwe knop onderaan. Daarna zul je automatisch teruggestuurd worden naar de trainingspagina waar je op de groene knop kunt drukken om de training af te ronden. Alvast bedankt!

Met welk cijfer beoordeel je de training inhoudelijk? *
In welke mate kwam de scholing overeen met jouw verwachtingen? *
Heb je een toelichting voor bovenstaand antwoord?
Wat zijn de belangrijkste inzichten die je hebt opgedaan? *
Een belangrijk doel van deze scholing is informatie op te frissen van de specialisatie Osteoporose, Vallen en Breken. In welke mate is dit doel bereikt? *
Wat droeg vooral bij aan het bereiken van het doel, en/of op welke manier zou het doel nog beter bereikt kunnen worden? *
Heb je in deze scholing informatie of onderwerpen gemist die handig/nodig zijn voor de behandeling van patiënten met een verhoogd fractuurrisico en/of osteoporose-gerelateerde fracturen?
Hoe ga je de inhoud van deze scholing gebruiken? Welke concrete stappen ga je zetten? *
In welke mate beveel je deze training aan een collega aan? *
Heb je voor andere specialisaties binnen Chronisch ZorgNet ook behoefte aan een dergelijke opfriscursus? *
Indien ja, voor welke specialisatie? (meerdere antwoorden mogelijk)
Welke feedback (complimenten en tips) wil je ten slotte nog geven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.