Chronisch ZorgNet

Vind- en verwijsbaar

Als deelnemer van Chronisch ZorgNet ben je, met de specialismen die je bij Chronisch ZorgNet hebt, automatisch vind- en verwijsbaar via DigiH. Je betaalt hiervoor niets extra.

DigiH is dé digitale Zorgzoeker en Zorgverwijzer, waarmee patiënten, mantelzorgers, huisartsen en specialisten kunnen zoeken en verwijzen naar (gespecialiseerde) eerstelijns zorgverleners in Nederland.

Voor deelnemers van het netwerk maken we automatisch een DigiH account aan om je specialismen vanuit Chronisch ZorgNet duidelijk herkenbaar te maken. Je kan bij DigiH inloggen met hetzelfde e-mailadres als jouw Chronisch ZorgNet portfolio. Let op: wijzig je jouw e-mailadres bij Chronisch ZorgNet, denk er dan ook aan deze wijziging door te voeren bij DigiH bij persoonlijke gegevens.

Patiënten en verwijzers selecteren via DigiH de best passende zorg dichtbij de patiënt. Je ontvangt bij een verwijzing een mail van DigiH, met de melding, dat je een digitale verwijzing hebt ontvangen. Patiënten en verwijzers selecteren via de zorgverwijzer de best passende zorg dichtbij de patiënt. Log bij een nieuwe digitale verwijzing in op je portfolio van Chronisch ZorgNet of DigiH om de verwijzing in te zien.

DigiH werkt momenteel aan de koppelingen met de EPD’s van de verwijzers om verwijzen van een patiënt te vereenvoudigen.