Chronisch ZorgNet

Contact met de verwijzer: verwijzingen en terugkoppeling

Verwijzers sturen patiënten graag door naar Chronisch ZorgNet zorgverleners. Niet alleen omdat ze weten dat de patiënt dan een optimale behandeling krijgt, maar ook omdat de verwijzing gegarandeerd snel wordt opgevolgd en de terugkoppeling van de behandeling aansluit op de behoefte van de verwijzer. Alle Chronisch ZorgNet zorgverleners werken aan deze krachtige reputatie van een betrouwbare zorgverlener en fijne zorgpartner om mee samen te werken door zich aan onderstaande voorwaarden te houden.

Je handelt verwijzingen binnen 3 werkdagen af
DigiH is de Zorgzoeker en Zorgverwijzer waar alle Chronisch ZorgNet zorgverleners met hun Chronisch ZorgNet specialisaties te vinden zijn op postcode. Digitale verwijzingen van patiënten via DigiH ontvang en verwerk je in je online Portfolio. Je handelt de verwijzing binnen drie werkdagen af, zodat de patiënt snel in behandeling is.

Je maakt gebruik van de gestandaardiseerde terugkoppelingsbrief
Chronisch ZorgNet biedt formats voor terugkoppelingsbrieven die je gebruikt bij de communicatie met de verwijzer. De gestandaardiseerde terugkoppelingsbrieven zijn samen met verwijzers opgesteld, zodat je precies die informatie biedt die de verwijzer nodig heeft. De brief is eenvoudig, overzichtelijk en eenduidig. Dit draagt bij aan de uniformiteit en herkenbaarheid van het netwerk en van jou als zorgverlener.