Chronisch ZorgNet

Het profiel van een Chronisch ZorgNet diëtist

Herken jij je in het profiel van de Chronisch ZorgNet diëtist? Dan zal deelnemen aan Chronisch ZorgNet van grote waarde voor je zijn.

De Chronisch ZorgNet diëtist is specialist in de behandeling en begeleiding van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. De diëtist heeft affiniteit met deze doelgroep.

De Chronisch ZorgNet diëtist richt zich in het bijzonder op de ondersteuning van de patiënt bij het aannemen van een gezondere leefstijl en maakt zich technieken eigen om de patiënt op een effectieve manier te begeleiden.

Voor een Chronisch ZorgNet diëtist staat de patiënt centraal. De diëtist kijkt naar de behoefte en mogelijkheden van de patiënt, vanuit het perspectief van positieve gezondheid.

Samen met de patiënt beslissen over de doelen en de invulling van de behandeling is voor een Chronisch ZorgNet diëtist vanzelfsprekend.

De Chronisch ZorgNet diëtist is een fijne samenwerkingspartner. De diëtist zet zich in voor een soepele communicatie met andere zorgverleners en een interdisciplinaire aanpak van de behandeling van de patiënt. Een Chronisch ZorgNet diëtist neemt hierin graag het voortouw.

Om patiënten altijd de best mogelijke behandeling te kunnen bieden, blijft de Chronisch ZorgNet diëtist zich scholen en ontwikkelen in relevante vakgebieden en houdt actuele ontwikkelingen op het gebied van niet-overdraagbare chronisch aandoeningen bij.