Chronisch ZorgNet

Arts en Leefstijl

Vereniging Arts & Leefstijl is een voorloper in de gezondheidszorg, die de kracht van leefstijlgeneeskunde omarmt. Hun missie is bevordering van gezondheid en het voorkomen van ziekte door middel van een holistische benadering, die leefstijl centraal stelt.

Met hun unieke Leefstijlroer bieden zij een kompas voor een gebalanceerd en gezond leven, waarbij voeding, beweging, slaap, stressmanagement en sociale verbinding centraal staan. Bovendien bieden zij de Leefstijlcheck, een innovatieve tool, die individuen in staat stelt om hun eigen leefstijl te evalueren en te verbeteren. En als laatste bieden zij een academy met scholingen en e-learnings voor zorgverleners.

Hoe werken Chronisch ZorgNet en Vereniging Arts & Leefstijl samen?
Vereniging Arts & Leefstijl verzorgt een presentatie over metabole disfunctie op het congres van Chronisch ZorgNet. Ook promoten we elkaars scholingen en plaatsen gezamenlijk berichten op social media. Dat kan gaan om interviews met experts, maar ook om het delen van inhoudelijke kennis.

LET OP! Ben jij een zorgverlener van Chronisch ZorgNet en geïnteresseerd in Arts en Leefstijl? Dan krijg jij korting van 30% op professioneel lidmaatschap van Vereniging Arts & Leefstijl voor 2024 (kortingscode is ALX5W4M8). Meer weten? Ga naar www.artsenleefstijl.nl