Chronisch ZorgNet

Geslaagde wandeling voor mensen met etalagebenen

10 juli 2019

Steeds vaker zijn er ClaudicatioNet therapeuten die een wandelevenement organiseren voor hun patiënten. ClaudicatioNet omarmt natuurlijk deze initiatieven enorm! We hebben sinds kort ook een kleine gadget hiervoor laten maken, een tasje in de vorm van fruit dat na het evenement hopelijk nog goed van pas komt. Mocht jij een dergelijk evenement organiseren neem dan gerust contact met ons op! Hieronder geven we het woord aan drie therapeuten die onlangs in Haaksbergen een wandelevent hebben georganiseerd. Geweldig leuk!

Zaterdag 6 juli om 10.30u was de start van de 3e wandeling voor mensen met etalagebenen in Haaksbergen. Ondanks enkele afmeldingen was de opkomst goed, ongeveer 20 deelnemers liepen mee. We hadden zelfs een hele jonge deelneemster deze keer, namelijk Saar van 6 maanden!

Het was mooi om te zien dat ook een groot deel van deze groep voor de langste afstand ging, namelijk 2,5 km. De andere twee afstanden waren circa 500 meter en circa 1 km. Iedereen was erg fanatiek en er werden allemaal topprestaties geleverd! De eerste deelnemers waren al rond 10.00u van de partij om de ochtend goed te beginnen met koffie en wat lekkers erbij. Er was weer een lieve deelneemster die voor ons aan het bakken is geweest, SUPER! Wij liepen als organisatie zelf uiteraard ook weer mee en gelukkig hebben wij altijd hele lieve collega’s en partners die ons helpen bij het vervoer en de koffiecorner. Super bedankt hiervoor! We zijn heel blij met jullie hulp.

Alle deelnemers waren wederom erg enthousiast. Aan het einde kreeg iedereen een presentje vanuit het ClaudicatioNet, een fruittasje. Heel erg leuk! Super bedankt hiervoor. Nu kan iedereen wandelend op pad naar de supermarkt om dit tasje te vullen  . Het was weer een prachtige wandelochtend, met super lekker wandelweer. We kunnen nu weer uitkijken naar de volgende wandeling.

 

Hopelijk tot een volgende keer!

Claudia Stoverink Fysiotherapie Noordman (Haaksbergen)

Manon ten Vaarwerk Fysiotherapie Samen Sterk (Eibergen)

Elke ter Braak TeamFysio (Enschede)

 

 

Terug naar overzicht