Chronisch ZorgNet

Gratis webinar en toolkit Stoptober

21 juni 2021

De voorbereidingen voor de achtste editie van de landelijke Stoptober-campagne zijn begonnen. Samen 28 dagen niet roken in oktober. Als zorgprofessional kun je het verschil maken. Doe mee met het gratis webinar over Stoptober 2021 en bestel gratis de toolkit!

Gratis webinar over Stoptober 2021
Wil je meer weten over hoe je stoppen met roken bespreekbaar kunt maken en Stoptober kunt inzetten? Op donderdag 1 juli 2021 van 15:00-16:15 uur organiseren Stoptober en het Trimbos-instituut een gratis webinar over Stoptober 2021. Sprekers zijn longartsen Wanda de Kanter & Pauline Dekker, arts-epidemioloog Esther Croes (Trimbos-instituut), landelijk campagneleider Debbie Prijs (Stoptober) en een ex-roker. In ruim een uur praten zij je bij over Stoptober en hoe je stoppen met roken ter sprake brengt. Als je het webinar live volgt, dan kun je 1 accreditatiepunt krijgen bij het Kwaliteitsregister Stoppen met roken. 

Schrijf je hier in voor het gratis webinar over Stoptober 2021.

Papieren en digitale toolkits
De papieren Stoptober-toolkit met flyers, visitekaartjes en posters is weer gratis te bestellen via de Trimbos-webwinkel. Zolang de voorraad strekt. Ook vind je daar de link naar de digitale bibliotheek. In deze bibliotheek komt binnenkort weer allerlei online promotiemateriaal beschikbaar, zoals een wachtkamerfilmpje.
Als je de papieren Stoptober-toolkit nu bestelt, ontvang je deze half augustus, ruim vóór de kick-off van de campagne op 2 september 2021. 2 September start de inschrijving voor deelnemers aan Stoptober. En op 1 oktober start het samen 28 dagen niet roken.

Bestel hier de tookit Stoptober.

Samen handen ineen voor Stoptober
Duizenden zorgprofessionals slaan jaarlijks hun handen ineen om bij te dragen aan het succes van de landelijke campagne Stoptober. Samen 28 dagen niet roken in oktober: daar gaat het om. En Stoptober werkt. Nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen om mee te helpen met Stoptober? Lees er alles over op de webiste van het Trimbos-instituut.

Terug naar overzicht