Chronisch ZorgNet

Start inschrijving Chronisch ZorgNet Congres 2022

05 november 2021

Met veel plezier maken we bekend dat volgend jaar op dinsdag 8 maart t/m donderdag 10 maart het digitale Chronisch ZorgNet Congres 2022 gaat plaatsvinden! Vanaf vandaag is de inschrijving geopend!

Net als in 2021 betreft het een congresdag (8 maart, 9.00-15.15), welke een verplicht onderdeel van het congres is, en twee avonden met keuzesessies (9 en 10 maart, 18.00-21.30). In totaal worden er 6 keuzesessies aangeboden, waarvan je er minimaal 3 dient te volgen.

Benieuwd naar het programma?
Op de congresdag zullen onder andere sessies worden verzorgd door Darcy Ummels, over ‘’Betekenisvol gebruik van activiteitenmeters in de fysiotherapie’’, door sportarts Robert Rozenberg over ‘’het beweegrecept voor type 2 diabetes: hoe pak ik het aan?’’ en door Matijs van den Eijnden, over ‘’De fysiotherapeut in de rol van gezondheidsbevorderaar. Van intentie naar (blijvend) gedrag!’’. Maar ook de avondsessies hebben een verscheidenheid aan onderwerpen. Zo komt Els Fikkers meer vertellen over ‘’Inhalatiemedicatie bij COPD’’, vertelt Stefan van Rooijen over het prehabilitatieprogramma Fit4Surgery’, en er zal een duo presentatie worden gegeven door Jean Nyakayiru en Sjors Verlaan over ‘’Het belang van eiwit voor spieren bij gezonde en zieke populaties’’. Ben je benieuwd naar de andere onderwerpen en sprekers van de sessies? Kijk dan snel naar het programma.

Inschrijven?
Je kan je inschrijven voor het congres via de Webshop van Chronisch ZorgNet. Tot 23 januari 2022 geldt een early-bird tarief.

Terug naar overzicht