Chronisch ZorgNet

Plaquette in nieuw jasje: in maart in de aanbieding!

16 maart 2017

ClaudicatioNet heeft een geheel vernieuwde plaquette in de aanbieding. Met deze plaquette in uw praktijk is het voor uw patiënten zichtbaar dat u bent aangesloten bij ClaudicatioNet. Je deelname aan ClaudicatioNet straalt uit dat je kwalitatieve en doelmatige zorg biedt, een essentiële rol speelt in de begeleiding van leefstijlverandering en oog hebt voor de zelfredzaamheid van de patiënt. Je bent gecertificeerd fysiotherapeut en dat mag iedereen weten ook!

 

De plaquette toont aan dat u gespecialiseerd bent in de behandeling van etalagebenen. Ieder jaar dat u bent aangesloten bij ClaudicatioNet plakt u een sticker op de plaquette, in de kleur van uw huidige fase.

 

Vanwege het grote succes van de plaquette verkoop tijdens het congres is het niet voor alle deelnemers mogelijk gebleken om de plaquette tegen het gereduceerde tarief te verkrijgen. Om die reden verlengen wij de aanbieding tot april. Maak dus nog in maart gebruik van het gereduceerde tarief van €39,95 excl. BTW (i.p.v. €49,95 excl. BTW).

 

U bestelt de plaquette via de Webshop, waarna deze via de post bij u wordt geleverd, samen met materiaal om de plaquette aan de muur te bevestigen.

 

Terug naar overzicht