Chronisch ZorgNet

Lancering nieuwe ClaudicatioNet website!

15 oktober 2018

Vandaag is het dan zover: de nieuwe ClaudicatioNet-website gaat online! De website heeft een nieuwe 'look and feel' en de functionaliteiten zijn geheel geoptimaliseerd. Zodra de website online is, zal een infomail gestuurd worden aan alle deelnemende ClaudicatioNet therapeuten, waarin o.a. de voornaamste veranderingen toegelicht worden. We willen dan ook iedereen aanraden om de website, het portfolio en alle andere functionaliteiten te gaan uitproberen om zo snel mogelijk bekend te raken met de nieuwe website!

 

Ter herinnering: vandaag zal het tijdelijk niet mogelijk zijn om in te loggen op je account. Dit betekent dat je geen scholing kunt opvoeren of verwijzingen kunt inzien, dus zorg er voor dat je de benodigde gegevens vooraf opzoekt. Iedereen krijgt een dag langer om de status van verwijzingen aan te passen. Alle gegevens worden overgezet naar de nieuwe website. Helaas is het niet mogelijk om de versleutelde bestanden van terugkoppelingsbrieven die je op de huidige website hebt gemaakt te uploaden op de nieuwe website. Dit heeft te maken met de beveiliging van de persoonsgegevens.

 

We proberen de lancering van de website voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar we kunnen ons voorstellen dat er extra vragen of opmerkingen zijn. Om die reden zijn we van maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 040 3041620.

Terug naar overzicht