Chronisch ZorgNet

Inschrijving najaarscongres 2019 geopend!

29 maart 2019

Net als vorig jaar organiseren we in 2019 weer twee ClaudicatioNet-congressen. Afgelopen 14 maart heeft het eerste congres 2019, met als thema ‘Samen in de Breedte’, plaatsgevonden in het Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch. De voorjaarseditie is zeer positief ontvangen door de ruim 700 deelnemers; zowel de organisatie als de inhoud van de lezingen is gemiddeld met een 8 beoordeeld! De presentaties zullen op korte termijn op de website worden gezet.

Het najaarscongres zal op donderdag 10 oktober 2019 plaatsvinden in congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Het programma zal identiek zijn, met interessante lezingen over (training bij) chronische ziekten en stoppen met roken. Daarnaast is er volop keuze uit verschillende parallelsessies met uiteenlopende thema's. Je kunt het programma hier vinden. Let wel, net als voorgaande jaren geldt voor de parallelsessies: vol = vol. Wees er dus snel bij om je favoriete sessie bij te kunnen wonen!

Voor het najaarscongres op donderdag 10 oktober 2019 in Apeldoorn is de inschrijving vanaf heden geopend. Schrijf je nu inen profiteer van het "Early-Bird" tarief! Dit kan nog tot en met 1 september 2019. Hierna betaal je het normale tarief.

Terug naar overzicht