Chronisch ZorgNet

Inschrijving ClaudicatioNet Jaarcongres 2018 in Zwolle is geopend!

30 maart 2018

Sinds dit jaar hebben we besloten twee ClaudicatioNet Jaarcongressen te organiseren, met name wegens de drukte van het afgelopen jaar en de te lange reisduur voor velen. Afgelopen 8 maart heeft het eerste Jaarcongres 2018, met als thema Samen gezond, plaatsgevonden in de Brabanthallen ('s-Hertogenbosch).

 

Het tweede congres zal donderdag 11 oktober 2018 gaan plaatsvinden in de Nieuwe Buitensociëteit (Zwolle). Het programma zal nagenoeg identiek zijn, met interessante lezingen over chronische ziekten, leefstijl en zorg. Daarnaast is er volop keuze uit verschillende parallelsessies met uiteenlopende thema's. Je kunt het programma hier vinden. Let wel, net als voorgaande jaren geldt voor de parallelsessies: vol = vol. Dus wees er snel bij om je favoriete sessie bij te kunnen wonen!

 

Voor het congres op donderdag 11 oktober 2018 in Zwolle is de inschrijving vanaf heden geopend. Schrijf je nu in en profiteer van het "Early Bird" tarief! Dit kan nog tot en met 26 augustus 2018, hierna betaal je het normale tarief.

Terug naar overzicht