Chronisch ZorgNet

De Chronisch ZorgNet Award 2021 gaat naar…..

09 maart 2021

 

Dit jaar gaat de Chronisch ZorgNet award naar…. Sophie Delemarre! De award is een paar dagen geleden met behulp van de collega’s van Sophie uitgereikt door onze voorzitter Joep Teijink. Een ontzettend leuke en onverwachte verrassing!

Sophie was door maar liefst 6 mensen voorgedragen voor de Chronisch ZorgNet award: door haar collega’s, maar ook door een patiënt en haar vriend. Prachtige berichten kwamen bij ons binnen waarom Sophie de award heeft verdiend. Sophie is ontzettend geliefd bij haar collega’s en patiënten. Zij gaven aan dat ze een hart heeft voor haar beroep, haar patiënten en de zorg. Ze is bijzonder gedreven en betrokken en zet altijd dat stapje extra. Ook buiten de behandelmomenten in de praktijk neemt ze regelmatig persoonlijk contact op met de patiënt. Ze zet zich in tot het uiterste. Daarnaast is ze ook nog initiatiefnemer van de gratis wandelgroep in Aarle-Rixtel.

Sophie is erg actief in multidisciplinaire samenwerking. Ze kent veel specialisten in de regio en benadert hen actief voor haar patiënten als ze denkt dat de patiënt hier baat bij heeft. Dit onderschrijft ook de patiënt die een mail naar ons heeft gestuurd om te vertellen wat Sophie allemaal voor hem heeft betekend. Hij geeft ook aan dat Sophie zo goed is met haar patiënten, dat zij ook bij haar terugkomen wanneer ze andere klachten hebben en zelfs bekenden naar haar verwijzen. Een mooie erkenning voor haar werk.

Tevens zit Sophie nooit stil op het gebied van scholingen en nieuwe kennis verkrijgen. Dit heeft ze bijvoorbeeld laten zien toen COVID-19 ons land bereikte. Hiervoor heeft ze al snel de e-learning gevolgd om veel patiënten te kunnen helpen revalideren. Ook volgt ze op dit moment een master sport- en beweeginnovatie aan de HAN. Altijd is ze op zoek naar meer kennis om het behandelen van haar patiënten te verbeteren, niet alleen door middel van scholing maar ook door het gebruiken van de data die ze verzamelt voor Chronisch ZorgNet. Deze data gebruikt ze dan weer om de behandeling in de praktijk te verbeteren. Naast dat ze data verzamelt denkt ze ook nog mee in onze Kwaliteitssysteem-werkgroep!

Als kers op de taart heeft ze onlangs besloten om kartrekker te worden van de regio Uden, omdat ze zich zo graag inzet voor de zorg en de patiënten. Al met al genoeg redenen waarom Sophie de Chronisch ZorgNet award 2021 dik heeft verdiend!

Benieuwd naar het filmpje van de uitreiking? Kijk deze dan hier terug.

Terug naar overzicht