Chronisch ZorgNet

Duidelijke terugkoppeling aan verwijzers

08 juni 2021

Met een goede terugkoppeling aan de verwijzer kan een behandelaar het verschil maken voor een patiënt, zowel tijdens als na de behandeling. Niet alleen houdt de verwijzer zo goed zicht op de behandeling (en het resultaat), maar deze kan direct inspringen als dat nodig is, bijvoorbeeld door het aanpassen van medicatie.

Chronisch ZorgNet maakt het deelnemers gemakkelijk om overzichtelijk en volledig terug te koppelen aan verwijzers met een terugkoppelingsbrief voor elke Chronisch ZorgNet specialisatie. Door de onderdelen van een terugkoppeling te standaardiseren, weet de behandelaar zeker dat hij geen belangrijke gegevens mist. En voor een verwijzer is het fijn om de terugkoppeling op een overzichtelijke wijze te ontvangen. De samenwerking rondom een patiënt verloopt zo efficiënt.

Voor de nieuwe specialisatie Osteoporose, Vallen & Breken wordt op het moment ook deze handige terugkoppelingsbrief ontwikkeld, zodat deze klaar is voor gebruik zodra de eerste deelnemer zich gespecialiseerd heeft in Osteoporose, Vallen & Breken.

Terug naar overzicht