Chronisch ZorgNet

Digitale Chronisch ZorgNet congres: een groot succes!

16 maart 2021

Op dinsdag 9 maart startte het 3-daagse digitale Chronisch ZorgNet congres. Dat de belangstelling groot was bleek al uit de ruim 1200 inschrijvingen. Een divers programma waarin de vele facetten van de zorg voor patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen aan bod kwamen, stond klaar. Om 9 uur startte het congres en bij de eerste poll vragen schoot de teller van reagerende deelnemers al richting de 1200. En ook de rest van de presentaties werden door dit aantal kijkers gevolgd.

Tijdens de twee opvolgende dagen stonden elke avond drie parallelsessies klaar. Ondanks dat deelnemers slechts drie van de in totaal zes parallelsessies hoefden te volgen, blijkt uit de analyse van de cijfers dat maar liefst 75% van de deelnemers alle avondsessies heeft gevolgd. Een ongekend hoog percentage! Ook de reacties waren lovend:

“Niet de bedoeling, maar toch alles sessies gevolgd! Super interessant!”

“Dank voor het goede congres en de interessante presentaties. Veel geleerd”

“Zo wil ik elke avond wel tv kijken, dank!”

Heb jij het congres gemist of gewoon benieuwd naar de inhoud van de presentaties? Lees dan de blog over de congresdag, de eerste avond en de tweede avond. Daarnaast zijn de hand-outs van de presentaties van de sprekers in te kijken via deze link.

De deelnemers hebben tevens de mogelijkheid om de sessies t/m 21 maart terug te kijken middels de link waarmee je ook de livestream hebt bekeken.

Wij kijken terug op een heel geslaagd congres waar we met het hele team en sprekers hard aan gewerkt hebben. Hopelijk ben je er volgend jaar weer/ook bij!

Terug naar overzicht