Chronisch ZorgNet

30 november 2023

Training interdisciplinaire samenwerking ‘Dé eerste stap in met elkaar samenwerken voor dezelfde patiënt.’

Training interdisciplinaire samenwerking
‘Dé eerste stap in met elkaar samenwerken voor dezelfde patiënt.’

De training ‘interdisciplinaire samenwerking – samenwerken met diëtisten/fysio- en oefentherapeuten’ zorgt ervoor, dat je niet alleen naast elkaar, maar ook met elkaar werkt voor dezelfde patiënt.

5 redenen om deze training te volgen:

1.       Kijkje in de andere keuken
De training samenwerking met de diëtist of therapeut is gemaakt om jou een eerste indruk te geven over de betekenis van de andere discipline voor jouw patiënten. Andere zorgverleners hebben deze training gevolgd en beoordeeld met een 8,0. Deze training toont wat de ander doet, zodat je weet wanneer je de ander in kan schakelen.

2.       Handige tips, trucs en tools die je in de praktijk kan toepassen
Deze training is speciaal ontwikkeld voor deelnemers ter verbetering van de samenwerking tussen zorgverleners binnen Chronisch ZorgNet. Omdat je meer weet over wat de ander voor jouw patiënt kan betekenen, schakel je elkaar sneller in. Ook geeft de training tips over hoe je elkaar het beste kan vinden!

 

3.       Herkenbare voorbeelden
De opbouw van de training is door middel van herkenbare casussen. Dit geeft een praktisch beeld over de aanpak van behandeling van deze patiënten bij diverse aandoeningen. Na elke casus stellen we vragen over wat je als deelnemer van de casussen onthouden hebt.

4.       Laagdrempelig, gratis en geaccrediteerd
Je kunt de e-learning volgen in je eigen tempo. Je kan namelijk stoppen en verdergaan op een moment dat jou uitkomt. Deze e-learning duurt ongeveer een uur. Heb je deze afgerond? Dan ontvang je 1 punt voor het Kwaliteitsregister Fysiotherapie of ADAP.

 

5.       Uniek in het werkveld
Het is nog niet mogelijk om deze training bij andere scholingsaanbieders te volgen. Dit is dus een unieke training, waarmee je jezelf onderscheid ten opzichte van niet aangesloten zorgverleners!

Deelnemers die de training hebben gevolgd raden collega’s zeker aan deze ook te volgen! ‘’Het is een leerzame training met informatie die meteen praktisch toepasbaar is.’’

Volg de training interdisciplinaire samenwerking in jouw portfolio bij Hart voor Leren.