Chronisch ZorgNet

Crowdfunding "Minder hart- en vaatziekten door mindfulness"

08 juni 2018

Het onderzoeksproject "Minder hart- en vaatziekten door mindfulness" is door de Hartstichting geselecteerd voor een Innovatiesubsidie.

De Hartstichting juicht de toepassing van mindfulness toe als onderdeel van een gezonde leefstijl en als extra handvat binnen de (na-)zorg bij hart- en vaatpatiënten.

Dat betekent waardering en bekendheid voor de aanpak waar ClaudicatioNet zich al jaren hard voor maakt. Persoonlijke begeleiding is namelijk de enige wetenschappelijk bewezen effectieve methode om een gezonde leefstijl te bevorderen en ziekten te voorkomen. Aandacht van mens tot mens is immers niet te vervangen door eHealth.

Financiering van dit project gaat via crowdfunding. Dat betekent dat het onderzoek alleen kan doorgaan met bijdragen vanuit de maatschappij. Meer weten of doneren? Klik hier.

 

 

LET OP: Speciaal voor vrouwen wordt een super gave Krav Maga workshop aangeboden. De workshop 'Empowerment for women' duurt 3 uur en is geschikt voor iedereen, je hoeft geen topconditie of ervaring met zelfverdedigingssport te hebben. Sandra Jansen, promovendus bij ClaudicatioNet, zal deze workshop samen met een officiële Krav Maga instructeur, die wekelijks women only lessen verzorgt, speciaal voor dit onderzoeksproject geven. Krav Maga is een zelfverdedigingssport en in deze workshop ga je een aantal technieken leren die je als vrouw goed kan gebruiken. De datum staat nog niet vast, maar zal in het najaar gepland worden. Je kunt je op onderstaande website inschrijven, daarbij doneer je €50 euro aan dit onderzoek. Het uiteindelijke bedrag wordt verdubbeld door de Hartstichting.

Terug naar overzicht