Chronisch ZorgNet

COPD, nu en straks

16 februari 2022

De Guus Schrijvers Academie organiseert in samenwerking met het Longfonds op 25 maart het congres: COPD, nu en straks.

Een interessante en leerzame dag met tal van vooraanstaande sprekers uit het veld, die samen met de deelnemers in gesprek gegaan.

Ook voorzitter van Chronisch ZorgNet Prof. dr. Joep Teijink zal een presentatie geven over Chronisch ZorgNet en waarde gedreven zorg. Lees hieronder wat ter sprake zal komen tijdens zijn presentatie.

 

Chronisch ZorgNet, waarde gedreven zorg (PAV, COPD, Corona, Hart, osteoporose-valpreventie, .....), in de woonomgeving van de patiënt.

De beste uitkomsten voor de patiënt. Dat is de kern van waarde gedreven zorg. Hiervoor is het noodzakelijk om te weten welke zorg de beste uitkomsten geeft, welke uitkomst past bij de patiënt en hoe je deze kennis en informatie ophaalt en toepast in het reguliere zorgproces. Data verzameling en terugkoppeling is al jaren onderdeel van ons netwerk voor chronische niet-overdraagbare aandoeningen. Met KomPas bieden wij data gedreven beslis ondersteuning, waarmee patiënt en behandelaar gezamenlijk de behandeling vormgeven. Met KomPas+ werken wij aan richtlijn integratie om deze gezamenlijke beslismomenten te ondersteunen met de juiste evidence. Met DigiH als cloudbased zorgzoeker en zorgverwijzer maken wij de juiste zorg op de juiste plek zicht- en vindbaar voor alle eerstelijns zorgverleners in Nederland. Met DigiH+ wordt deze zorg geïntegreerd in het EPD van huisarts en medisch specialist, waarmee een verwijzing met 4 muisklikken gerealiseerd kan worden. 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het volledige programma en meer informatie.

Terug naar overzicht