Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet: Iedereen doet er toe!

03 september 2020

Geschreven door: Ciciel Veltmans-van Baal

 

 

Chronisch ZorgNet: Iedereen doet er toe!  

Als jij belt of mailt naar Chronisch ZorgNet dan spreek je bijna altijd mij. Ik ben verantwoordelijk voor alle administratieve taken binnen het netwerk. Na meerdere jaren durf ik wel te zeggen dat ik een goede indruk heb van wat er speelt bij de therapeuten. Mijn collega’s zeggen dit altijd zo mooi, Ciciel, jij bent de oren van het netwerk. Dit neem ik dan ook heel letterlijk, want als ik iets meerdere keren hoor vanuit het werkveld via telefoon of mail, dan koppel ik dit direct terug in ons wekelijks overleg. Dit zijn misschien niet altijd hele grote zaken, maar wel belangrijke punten waardoor wij bijvoorbeeld onze communicatie kunnen verbeteren op de website of een mail op een andere manier kunnen opstellen. Ik mag er voor zorgen dat mijn collega’s, het team van Chronisch ZorgNet, alert blijft door te horen wat er speelt bij jou in de praktijk of tijdens een behandeling met een patiënt.

Hoe doe ik net dat stapje meer om actief deel te nemen aan CZNet?

Samen met Nienke (Nuijen) ben ik verantwoordelijk voor de regionale netwerken en voor mij houdt dit voornamelijk in om contact te houden met de kartrekkers en te monitoren of alles binnen de 56 regionale netwerken goed verloopt. Na een regionale bijeenkomst ontvangen wij van de kartrekker(s) de notulen van de bijeenkomst en op deze manier krijgen wij input vanuit de regio’s.  Het leuke van zo’n regionale netwerkbijeenkomst is dat je jouw collega’s ontmoet en kan sparren over verschillende onderwerpen. Samen leer je zo veel meer! Op deze manier zet jij net dat stapje extra en ben je een actieve Chronisch ZorgNet therapeut. Jouw collega’s, jouw patiënten en wij, als team van Chronisch ZorgNet, worden hier heel blij van!

Jij en wij = Chronisch ZorgNet

Sinds maart dit jaar zijn we ‘Chronisch ZorgNet’, het netwerk is natuurlijk gegroeid, doordat de specialisaties longaandoeningen en hartrevalidatie erbij zijn gekomen. Misschien voel jij je wel eens klein binnen een steeds groter netwerk? Weet dat we er zijn voor iedere therapeut binnen ons netwerk en dat wij graag horen wat je bezighoudt. Daarnaast denken we graag mee als je ergens tegenaan loopt of ideeën hebt. We zijn een netwerk in ontwikkeling met een hart voor de chronische patiënten!

Terug naar overzicht