Chronisch ZorgNet

28 november 2023

Chronisch ZorgNet: bouwstenen voor toekomstbestendige zorg in jouw regio

Ben jij actief bezig met de regioplannen voor IZA in jouw regio? Sta je voor de uitdaging om passende zorg te bieden aan mensen met chronische aandoeningen? Chronisch ZorgNet staat klaar om jouw regio te ondersteunen en de zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Wij bieden in het hele land gespecialiseerde zorgverleners die naadloos aansluiten op de zorg die in de regio georganiseerd is. Dit is dé kans om de zorg in jouw regio te optimaliseren en tegelijkertijd de toegankelijkheid ervan te waarborgen.

Hoe kan Chronisch ZorgNet jouw regio ondersteunen?

Chronisch ZorgNet heeft een gedetailleerd "bouwblok" ontwikkeld om regio’s te begeleiden bij de implementatie van passende zorgplannen. Gerichte inzet van gespecialiseerde fysio-/oefentherapeuten en diëtisten vormt de kern van deze aanpak, die specifiek is afgestemd op COPD, perifeer arterieel vaatlijden, osteoporose vallen en breken, hartaandoeningen, prehabilitatie en post-covid. Deze aanpak fungeert als een waardevol bouwblok dat kan worden geïntegreerd in de regioplannen, waardoor de zorg in jouw regio toekomstbestendig wordt.

Meer weten?

Wil je dieper ingaan op wat Chronisch ZorgNet voor jouw regio kan betekenen? Ben je een zorgverlener die de zorg voor mensen met chronische aandoeningen wil verbeteren? Of wil je simpelweg meer details over het IZA bouwblok ontvangen? Neem dan contact op met info@chronischzorgnet.nl.

Ontdek alle mogelijkheden op onze website!

Voor een uitgebreid overzicht van de opties en verdere details verwijzen we je graag naar https://www.chronischzorgnet.nl/chronisch-zorgnet/over-chronisch-zorgnet/missie-en-visie


Blijf op de hoogte van onze laatste updates en ontwikkelingen op LinkedIn