Chronisch ZorgNet

Beoordeling ClaudicatioNet Congres 2018 Zwolle

25 oktober 2018

De tweede editie van het ClaudicatioNet Congres 2018 heeft enkele weken geleden plaatsgevonden in Zwolle. Voor het eerst werd het Congres twee maal in een jaar georganiseerd. Dit om de therapeuten uit de noordelijke provincies tegemoet te komen en om de deelnemersaantallen te verdelen over twee congressen.

Ook na afloop van het congres in Zwolle hebben we een enquête gestuurd naar de deelnemers om dit congres te evalueren. Graag delen we de resultaten met jullie. Uit de enquête bleek dat de organisatie en bereikbaarheid van en de catering tijdens het congres goed beoordeeld zijn met gemiddeld een 7,8 en 7,6. Meest gegeven feedback betrof de parkeergelegenheid: de dichtstbijzijnde parkeergarages waren vol, waardoor deelnemers hebben moeten uitwijken naar nabijgelegen parkeermogelijkheden. We hebben als organisatie geprobeerd dit zo goed mogelijk op te lossen middels uitrijkaarten voor de overige parkeerlocaties.

Ook de inhoud van het programma werd goed beoordeeld door de deelnemers met gemiddeld een 7,6. Aan de eerste twee plenaire sessies van respectievelijk Michael Tieland en Paul Beckers hebben jullie een 8,1 en 6,9 toegekend. De lezing van Saskia Paulissen werd vervolgens zeer goed beoordeeld met een 8,6, terwijl ook Joep Teijink een ruim voldoende scoorde (7,3). Tot slot gaven jullie de parallelsessies gemiddeld een 7,4  (variërend van een 6,8 tot een 8,4).

Al met al mag dit Congres dus een succes worden genoemd! Bedankt voor het invullen van de vragenlijst; we zullen de feedback meenemen tijdens het organiseren van het volgende Congres.

Tot slot, gaven enkele deelnemers aan geen USB-stick in hun congrestas te hebben ontvangen. Willen deze deelnemers zich melden via info@claudicationet.nl? Wij zorgen er dan voor dat jullie alsnog een USB-stick ontvangen.

Terug naar overzicht