Chronisch ZorgNet

Communicatiemedewerker Marleen stelt zich voor

30 april 2021

Met mijn komst heeft Chronisch ZorgNet voor het eerst een communicatiemedewerker! Het is een mooie uitdaging om deze nieuwe rol vorm te geven met de kennis en ervaring die ik tot nu toe heb opgebouwd. Voor een deel zal ik communicatietaken overnemen van het team, zoals het schrijven van nieuwsbrieven en het plaatsen berichten op de website en op social media. Daarnaast ga ik kijken hoe we communicatie zo effectief mogelijk in kunnen zetten, bijvoorbeeld bij het informeren van therapeuten over nieuwe projecten of de manier waarop we anderen uitleggen wat Chronisch ZorgNet precies doet. Zo kan ik dat wat anderen bij Chronisch ZorgNet doen versterken.

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie Letteren startte ik in 2006 mijn loopbaan met interim opdrachten. Ik leerde in hoog tempo de vele verschillende kanten van communicatie kennen in zowel commerciële organisaties non-profit organisaties. Ik werkte in teams, solofuncties en kreeg al eerder de kans om een communicatiefunctie op te starten. Voor mij was het al snel duidelijk dat zorgorganisaties mij goed passen, juist door de inzet om het leven van anderen te verbeteren.  

Tussen de zorgorganisaties viel Chronisch ZorgNet mij op door de innovatieve aanpak in de zorg die met een klein team wordt gestuwd en door een grote groep bevlogen therapeuten werkelijkheid wordt. Heel anders dan in grote organisaties gaan ontwikkelingen snel en kunnen goede ideeën sneller vleugels krijgen. Dat maakt Chronisch ZorgNet voor mij een inspirerende organisatie waar ik graag vanuit mijn expertise aan bij wil dragen.

Terug naar overzicht