Chronisch ZorgNet

Backoffice medewerker Mieke stelt zich voor

20 april 2021

                                                                                 Door Mieke Illegems

Chronisch ZorgNet is het afgelopen jaar ontzettend gegroeid. Zoveel ideeën die worden uitgewerkt zorgen ervoor dat Chronisch ZorgNet soms bijna uit haar voegen groeit. Meer ondersteuning was nodig om dit allemaal te realiseren en onderhouden. Daarom ben ik sinds 1 maart 2021 werkzaam bij Chronisch ZorgNet waarbij ik, samen met Ciciel, bezig ben om o.a. alle zaken rondom de portfolio’s goed te registreren. 

Zelf heb ik jaren bij Ikea gewerkt als teammanager van een salesafdeling. Een heel andere hoek natuurlijk. Een aantal jaren geleden heb ik in de overstap gemaakt naar het Catharina Ziekenhuis, waar ik als polikliniekassistente de afdeling fysiotherapie en later ook andere poliklinieken met veel plezier heb ondersteund.

Op de intranetsite kwam ik de vacature van Chronisch ZorgNet tegen en dacht ik: Ze zoeken mij! Het is super om te werken in een jonge, groeiende organisatie waar ik mijn talenten en creativiteit optimaal kan benutten. Het is gaaf om te zien wat er al bereikt is en wat er nog op stapel staat voor de toekomst. Fijn dat ik hieraan mag meewerken. Dus, naast Ciciel kan je nu ook mij aan de telefoon krijgen en zal ik misschien wel je mail beantwoorden. In de toekomst ga ik me ook nog bezighouden met het organiseren van webinars, scholingen en het congres. Wie weet tot spreeks!

Terug naar overzicht