Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet Webinar: Stoppen met roken - Feiten & fabels

Op dinsdag 17 september nodigen we je uit voor een inspirerend Webinar: "Stoppen met roken. Feiten en fabels."

Hanneke Tuinier is verpleegkundige specialist GGZ en met enorm veel ervaring in het begeleiden van mensen bij het stoppen met roken. Naast haar staat Lex Broens, hart- vaat- long fysiotherapeut, rookstopcoach en een van de docenten van de cursus Rookstop. Zij laten een groot aantal feiten en fabels de revue passeren die zij bekrachten danwel ontkrachten. Zodat jij de volgende keer dat jouw patiënt in gesprek hierover kan gaan, wanneer het over het stoppen met roken gaat.

Dit webinar is geschikt voor zowel de deelnemers die die scholing rookstopcoah hebben gedaan, want er komen ook nieuwe feiten en fabels ter sprake. Maar ook wanneer je de scholing niet hebt gedaan is dit webinar zeer nuttig om te volgen.

De timing van september is namelijk niet zomaar: oktober staat ook wel bekend als STOPtober en dan wordt er weer extra aandacht gevraagd en gegeven voor het stimuleren van het stoppen met roken in heel Nederland.

Het webinar vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Er wordt accreditatie aangevraagd voor diëtisten, fysio- en oefentherapeuten (1 punt). Het is mogelijk om punten te ontvangen als je het webinar live volgt. Het is gratis te volgen voor deelnemers van Chronisch ZorgNet. Inschrijven is dan niet nodig. Ben je geen deelnemer, maar wel geïnteresseerd in het webinar? Dan kan je je op een later moment via de Webshop hiervoor inschrijven.