Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet Webinar: Hoe helpt e-health mij en mijn patiënten?

Op maandag 17 juni nodigen we je uit voor een leerzaam Webinar: "Hoe eHealth mij en mijn patiënten ondersteunt."

Paul Keessen, vooraanstaand oefentherapeut en onderzoeker bij het Lectoraat eHealth & Beweeggedrag aan de Hogeschool van Amsterdam, neemt ons mee in de actuele stand van zaken en kennis over de waarde van eHealth in de eerstelijns paramedische zorg.

Vanuit het perspectief van fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten zijn er momenteel belangrijke ontwikkelingen aan de gang. Paul zal fascinerende discussies voeren met diëtist Marijn van Meel (genomineerd voor de Chronisch ZorgNet Award) en fysiotherapeut Jenny Zwiggelaar (betrokken bij de Patient Journey App PAV) en belicht praktische toepassingen van eHealth.

Ze onderzoeken wat er beschikbaar en praktisch toepasbaar is en bespreken de mogelijke tools, bronnen en producten. Cruciale onderwerpen zijn de vindbaarheid en hoe integreer je deze in je praktijk. Met voorbeelden benadrukken we de voordelen voor patiënten en het eenvoudiger maken van communicatie met collega's en patiënten.

Benieuwd naar hoe eHealth jouw praktijk kan verbeteren?

Het webinar vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Er wordt accreditatie aangevraagd voor diëtisten, fysio- en oefentherapeuten (1 punt). Het is mogelijk om punten te ontvangen als je het webinar live volgt. Het is gratis te volgen voor deelnemers van Chronisch ZorgNet. Inschrijven is dan niet nodig.

Ben je geen deelnemer, maar wel geïnteresseerd in het webinar? Dan kan je je op een later moment via de Webshop hiervoor inschrijven.