Chronisch ZorgNet

Rookstopscholing Eastermar

Chronisch ZorgNet heeft de cursus RookstopCoaching in samenwerking met het Trimbos-instituut ontwikkeld, speciaal voor Chronisch ZorgNet therapeuten. Na het volgen van deze cursus ben je expert op het gebied van rookstopbegeleiding.

Opbouw van de scholing

  • BELANGRIJK: Om de cursus RookstopCoaching te kunnen volgen moet je eerst een driedaagse basiscursus motiverende gespreksvoering hebben afgerond. Kennis over motiverende gespreksvoering wordt als bekend verondersteld, en zal niet de aandacht hebben tijdens de cursus.

  • De cursus bestaat uit een e-learning (ongeveer 4-5 uur) en een praktijkbijeenkomst (3 uur in de avonduren, vanaf ongeveer 18.00 uur).

  • Je kunt de e-learning doorlopen op een moment dat voor jou uitkomt. Je dient de e-learning wel af te ronden vóór de praktijkbijeenkomst.

  • Benieuwd wat de ervaring is van een andere therapeut? Lees deze dan hier.

Inschrijven en start van de scholing
Je kan je inschrijven via onze webshop voor een datum en locatie naar keuze. Na de aankoop krijg je direct toegang tot de e-learning. Ongeveer een week voor de praktijkbijeenkomst ontvang je alle praktische informatie over exacte locatie, tijden en programma.

De praktijkbijeenkomst gaat door bij minimaal 12 deelnemers. Je hoort uiterlijk 3 weken van tevoren of de praktijkbijeenkomst doorgaat. Indien er te weinig deelnemers zijn voor de praktijkavond, ontvang je van ons een code waarmee je je (uiteraard zonder extra kosten) kan inschrijven voor een praktijkbijeenkomst op een andere datum/locatie.