Chronisch ZorgNet

Mindful Walk voor fysiotherapeuten

Wandelen helpt veel gezondheidsproblemen te voorkomen, en reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness heeft dit bijzonder goede effecten op lichaam én geest. Tijdens deze cursus leer je op een innovatieve en effectieve manier hoe je Mindful Walk kunt inzetten binnen de behandeling van patiënten met chronische aandoeningen en hoe je de patiënt op een ontspannen manier laat genieten van bewegen. Binnen Mindful Walk geen ingewikkelde gesprekken, maar vooral voelen, ervaren en doen. Plezier staat hierbij voorop. Buiten bewegen heeft daarnaast ook vele gezondheidsvoordelen, voor zowel de patiënt als de therapeut. Het geeft energie en creativiteit.

Tijdens deze unieke 2-daagse opleiding maak je kennis met de methode van Mindful Run®. Deze methode richt zich op: ademhaling en mindfulness i.c.m. bewegen. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen.

Praktisch:
De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem (tijdens corona is de opleiding online). De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 2-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

Datum:
16 en 17 januari 2023: 10.00-16.00 uur

Accreditatie:
10 punten in het vrije deel bij KNGF en Chronisch ZorgNet

Kosten:
€ 995,- (opleiding is vrijgesteld van btw)

Aanmelden via de website van Mindful Run Nederland
LET OP: Heb je interesse in de cursus maar zijn alle ingeplande cursussen volgeboekt? Stuur dan een mail naar info@mindfulrun.nl. Bij voldoende animo zal er een nieuwe cursus worden ingepland.

 

 

Terug naar overzicht