Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet Webinar: vitaliteit in de chronische zorg

Het Chronisch ZorgNet Webinar “Vitaliteit in de chronische zorg” vindt plaats op woensdag 8 februari 2023 van 20.00 tot 21.00 uur.

Vitaliteit is grotendeels subjectief. Het is de energie hebben om doelen na te streven, ook mét ziekte. Vitaliteit gaat niet per se over gezondheid, maar over waardigheid, waardoor de weerbaarheid en wendbaarheid toeneemt, zodat men kan volhouden. Elke zorgverlener kan die vitaliteit beïnvloeden door te richten op motivatie, energie en veerkracht (MEV). In dit Webinar worden deze pijlers besproken en gekoppeld aan concrete handvatten, zodat men de theorie direct kan toepassen. Dit Webinar is zowel voor therapeuten als voor diëtisten interessant!

Spreker: Chi L. Chiu (klinisch vitaliteitskundige en directeur van Chivo, kennisintituut vitaliteit)

Praktisch. Dit Webinar is alleen te bekijken door Chronisch ZorgNet deelnemers. Je ontvangt enkele dagen voorafgaand aan dit Webinar een link waarmee je live kunt kijken. Als je live aanwezig bent krijg je na afloop 1 punt toegekend in je Chronisch ZorgNet Portfolio. Ook wordt bij het Kwaliteitshuis Fysiotherapie en ADAP (diëtisten) accreditatie aangevraagd. Het Webinar wordt achteraf in je Portfolio beschikbaar gemaakt, zodat je deze ook kan terugkijken. Het is echter niet mogelijk om dan nog accreditatiepunten te krijgen.

Tip! Ben je al nieuwsgierig naar het onderwerp? Chi heeft ook een podcast gemaakt over vitaliteit en veerkracht. Deze kun je al beluisteren via deze link.